16 maj | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

16 maj

Gick upp halv nio idag och åt frukost med Oscar innan han drog iväg med sin pappa för att fiska. Tog lite mitt i veckan ledigt från skolan idag och har legat på balkongen och solat nästan hela dagen, vid tre fick jag nog av att vara still och var tvungen att gå ut och röra på mig. Tänkte ta en tur kring kvarteret men det slutade med en 10.5 km lång promenad på älvpromenaden (såklart!) Nu har jag precis hoppat ur duschen och ska knalla iväg till Hemköp för att köpa dill och lite annat smått och gott till middagen. Idag blir det lax i ugn och grönsaker. Lägger upp bild och recept senare om jag hinner 🙂 Btw, vi hoppar över bilder på mig idag, har inte vågat kolla i spegeln men antar att jag är knallröd! Puss!! 

Fiberhavregryns gröt med lättsockrad sylt. (Kan inte äta gröt utan sylt, ni som säger att det går bra med bara hallon: Släng er i väggen! ;)) 

20130516_083658_Nash

20130515_134522_Nash

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats