Tisdag | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

Tisdag

Idag gick jag upp när karln min gick till jobbet: 04.50. Tog en springtur/pw på 16 km! Efter det var det dags för föreläsning i ämnet smärta. Om hur man upptäcker smärta, bedömmer smärta och behandlar smärta. Det var riktigt intressant! Hade bara föreläsning mellan 9-11.30 idag så efter tog jag en 4-5 km power walk igen, hade tänkt att den skulle bli längre då jag inte ska träna någon kondition imorgon är det tänkt eftersom jag fastar imorn och då tränar jag bara styrka men det var förjävla varmt ute. 

Frukosten imorse blev två kalkon-knäckemackor + kaffe och till lunch åt jag fiberhavregryn/rågflinge/linfrö-gröt med kanel och mjölk. Supergott. Ikväll ryktas det om att det blir pannkakor hemma hos oss. Jippi! 

IMG_20130827_073823

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats