Lägesbild | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

Lägesbild

Valde att lägga mig en timme till när älskling drog till jobbet, eftersom vår katt går runt och skriker dygnet runt så var det väldigt svårt att sova inatt så behövde en timme extra. Efter det blev det 8 km powerwalk innan föreläsningen som handlade om andningsorganens sjukdomar, jävligt intressant den med men väldigt svårt. Många nya ord för mig som inte arbetat inom vården speciellt länge och så himla mycket man behöver veta om olika sjukdomar. Men har bokat in med en kompis att ses på fredag och plugga på alla föreläsningar som vi haft under veckan så då får man säkert en bättre bild av det. Tänkte slänga upp en “lägesbild” på min kropp. Jag har gått upp i muskler och ner i fettprocent men jag tycker inte att man ser någon större skillnad. Vill få fram musklerna på magen lite så tränar dem lite extra just nu. Annars är jag väldigt nöjd. (om man får säga så!)

IMG_20130828_134954

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats