16.5 km | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

16.5 km

Godmorgon! Här sitter jag med en kopp underbart svart kaffe! Har i princip sovit två timmar inatt pga av att katten skriker som en stucken gris HELA tiden. Älskling skulle köpa hem öronproppar på vägen hem så inatt kanske vi får sova. Gick i alla fall upp klockan 04.50 hungrig som ett djur och slängde i mig två fullkornsmackor med ost och kalkon. Himmelriket efter en dags fasta kan jag lova! Herre vad gott det var. Hann inte ens ta någon bild. Efter det gick jag ut för att träna vilket resulterade i 10 km powerwalk och 6.5 km löpning! Nu har jag så ont i benen och rumpan att jag knappt kan sätta mig ner 😀 Men skönt var det, så himla härligt att träna på morgonen tycker jag! 

Idag ska vi hämta vår nya stoora säääng! Äntligen slipper hjärtat mitt sova på soffan (hehe för varmt i vår 120 säng). Idag blir det en föreläsning mellan 9-12 och efter det ska jag fixa i ordning lite här hemma och köra ett gympass.  Hoppas ni får en underbar dag!! 

 (Oscar och jag på hans kusins bröllop!) 
IMG_20130811_075635

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats