Stress! | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

Stress!

Åh herregud vilken fullspäckad dag! Gick upp lite före fem och åt frukost med min karl! När han åkte till jobbet tog jag en pw på 10 km och när jag kom hem frågade min pluggkompis om vi skulle dra ut och springa lite så vi tog en runda på nästan 8 km. Vi sprang inte hela tiden utan power walkade och körde trappträning med. Efter det blev det en snabb sväng in i duschen och efter det plugga sjukdomslära på ett café på stan. Nu ligger jag hemma i vår nya stora säng och skriver tentafrågor inför tentan om två veckor. Himla mycket ord man ska lära sig på kort tid så det gäller att passa på. 

Imorgon tänker jag ta en vilodag. Jag ska först på riskettan för körkottet och sedan blir det ett kvällspass på jobbet. Känns ju bra, då kanske man tjänar in de där  740 kronorna man betalar för en urusel lektion 😉 Btw, mitt hjärta bara smälte igår när min lillasyster på fem år ringde och berättade för mig att hon var kääär. Så himla söt. Och fan vad jag saknar henne. 

 

IMG_20120604_122251

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats