Tentaplugg | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

Tentaplugg

Mycket nu, tenta på fredag i infektionssjukdomar, hematologi, respirationssjukdomar, cirkulationssjukdomar, tumörlära och smärta. Jag känner mig inte alls redo och är riktigt nervig över hur det kommer att gå. Har pluggat dygnet runt men ändå sitter det inte. Gick ut i måndags för att köra min vanliga morgonträning, till min förvåning var det fem. Ja ni läste rätt. FEM grader ute. Jag vände och satte på mig mössa å halsduk, tog en 12km powerwalk. På tisdaggen valde jag att köra morgonträningen på gymmet istället, och tro det eller ej. Det gick bra. Jag körde 30 minuter crosstrainer, och 1.5 h intervaller på löpbandet. Svettigast på gymmet hejhej. Efter det körde jag ett benpass och ryggpass. Missade all träning i helgen då jag blev inringd för att jobba natt. 

Idag kärde jag 15 min crosstrainer och 1.5 h intervaller på löpbandet, efter det blev det mage och armar. Ikväll ska jag köra axlar. Ska bli riktigt skönt med monsterpass i axlar. Det är nog det jag gillar mest att träna. Fastar idag, har ätit 2 dl miniyoghurt och en one whey isolate med vatten. Nu ska jag fortsätta med mitt plugg och hoppas att jag hinner posta ett inlägg senare om mitt nya kosttilskott. 

IMG_20130911_073956

IMG_20130911_082528

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats