ångest | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

ångest

Ångest. Jag har smällt i mig massa lösgodis. Tentaplugget går skit och det känns skit att jag stod på löpbandet i 1.45 minuter i morse i onödan för att sedan ge vika för godissuget. Nu mår jag bara illa. Är inte alls redo för tentan imorgon men jag får väl göra mitt bästa och hoppas på det bästa. Kan inte bara dessa dryga kurser vara slut nu? Det är skitroligt att lära sig det här och det är jätte intressant men man hinner inte ta till sig saker eftersom de bara matar på med kunskap som man inte hinner ta in. Skulle behöva dubbelt med tid för att hinna förstå och verkligen ta in alla dessa sjukdomar. Bort med alla etik kurser och ge längre tid åt sjukdomsläran. Etik bör man ha i grunden ändå för att bli sjuksköterska. 

Depp idag. Hoppas på en bättre dag imorgon. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats