Hälsa, vad är det? | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

Hälsa, vad är det?

Min sambo har fått tillbaka glöden för träningen och ligger på topp just nu, för mig är det väldigt jobbigt att komma tillbaka till just matbiten, hur ska man tänka? Vad ska man äta? Hur mycket ska man äta? Jag börjar också få tillbaka min glöd efter en höst med enormt mycket skolarbete och tentor. Men, jag är rädd för att äta för mycket, rädd för att äta för lite, rädd för att jag ska börja räkna mina kalorier maniskt igen. Jag vill vara hälsosam, men vad menas egentligen med att vara hälsosam idag? Därför har jag försökt att definera vad jag tror är hälsa för mig. 

1. Jag vill fokusera mindre på vikt, och mer på träning. Jag ska köpa ett måttband och mäta mina framgångar så istället för att varje morgon stressa upp för att se någon ynka skillnad på vågen. 

2. Jag ska börja springa igen. 30 min 2-3 gånger i veckan. MAX. Jag vill aldrig gå tillbaka till att springa 1.5 timme om dagen, vara hungrig dygnet runt och vägra äta. SÅ ska inte mitt år se ut. 

3. Äta mer hälsosamt och regelbundet. Frukost, lunch och middag. + 2 mellanmål. Varje dag. Mindre sötsaker. 

4. Bli av med min huvudvärk. 

Och ja, jag är en av de miljarder människor som har ett sjukt cheesy nyårslöfte att bli mer hälsosam 😉

 

IMG_20131115_132919

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats