Stockholm | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

Stockholm

Spenderat min helg i stockholm med familj. Åkte ner direkt efter min praktik i fredags och sov över hos min pappa. På lördagsmorgonen mötte jag upp min mamma och hennes särbo som flyttade ihop. (så nu blev dem sambos!). Stannade kvar till söndag kväll innan jag tog tåget upp till Dalarna igen. Idag har det varit en häktisk dag på praktiken, valde att ta en promenad från sjukhuset istället för att ta bussen och det fick bli min motion idag. Har sprungit som en tok på praktiken ändå! Här är två bilder: 1. mina tofflor/sockor som jag köpte i stockholm, 2. en supergod sallad som jag åt i Nacka forum! Hoppas ni haft en grym helg! 

20140127-183753.jpg

20140127-183802.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats