Onsdag | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

Onsdag

Det har varit en lång och lärorik dag idag. Hospiteringen på ambulansen gick bra och jag fick vara med om massa intressanta saker! Det var mycket roligare än vad jag hade kunnat tro. När jag slutade på eftermiddagen hämtade älskling mig och vi åkte och åt middag hos svärföräldrarna.  Imorgon ska jag tillbaka till akutmottagningen. Eftersom mina två veckor på akutspåret gör att jag inte riktigt hinner med att träna så som jag vill så kör jag på så gott som det går. Jag uppdaterar så mycket jag kan. 

En läsare frågade om före och efter bilder för att kunna jämföra min viktminskning. Jag har fasat för sådana bilder och jag ska se om jag hittar någon som jag känner mig bekväm med att lägga ut. Jag hoppas att ni har haft en underbar dag! PUSS! 

camera - Melissa

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats