Söndagsmys | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

Söndagsmys

idag ska jag ta en konditionsfri dag! ska i alla fall försöka. kan inte lova att jag inte smiter ut på en löprunda mot kvällen men jag tror att det är en dålig idé då jag känner mig lite krasslig i kroppen. Imorgon börjar min 5 veckor långa praktik inom psykiatrin på Säters sjukhus. Ska bli både lite läskigt och intressant. 

De kommande fem veckorna ska jag verkligen försöka träna så mycket jag bara kan men det kommer bli långa dagar borta då det tar 1.5 timme att åka till säter. Efter dessa 5 veckor har jag en kurs på 5 veckor och efter det börjar jag mitt sommarvikariat. Kommer bli så himla roligt!! Nu ska jag äntligen slänga i mig lite fiberhavregrynsgröt med skivad banan och kanel! 

 

20140330-102111.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats