Leverans från gymgrossisten! | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

Leverans från gymgrossisten!

20140512-135001.jpg

Idag kom den efterlängtade leveransen från Gymgrossisten. Använder du olika träningsprodukter så rekomenderar jag verkligen dem! Leveransen är suverän och alla produkter jag testat är grymma! 

I min levarans fanns det 4 stycken olika smaker av Star Nutritions whey 80 proteinpulver. Här under har jag skrivit vad jag tycker om de olika smakerna. Den godaste först! (Testade just ALLA, och alla var supergoda!!) 

Banana Cream 
Favoriten! Jag är en person som är döförälskad i bananyoghurt, ni vet den man kan köpa som egentligen är till för barn? Detta kommer lätt bli mitt substitut för bananyoghurt. Hur god och krämig som helst. Smakar lite som skummbananer som finns i godishyllan ni vet. Jag blandade idag i Arla Mini och jag rekomenderar det, inte vatten. Ikväll ska jag blanda i den i min kvällskvarg med lite jordnötsmör. Lär bli hur gott som helst. 

Cockies & Cream
Smakar som en blandning av gräddig kola och kaksmulor. Denna kommer också bli en favorit. Superkrämig och fyllig i smaken. Kommer lätt bli en favorit i shakern! 

Dubble Rich Chocolate 
Ni som tycker om choklad kommer att älska denna! Smakar som Oboy, fast ännu mer! Har en ton av mörk choklad. 

Pistachio 
Den här kan jag inte säga något om förutom att den är suverän. Den smakar verkligen pistage. Kan tänka mig att man kan göra en supergod kvarg-glass av den. Den här är min sambos favorit som älskar pistage. 

Det jag gillar med Star Nutritions proteinpulver är att de verkligen håller vad de lovar. Smaken är suverän och det smakar inget annat än vad som står. Jag har förut testat Fitnessgurus proteinpulver i smaken melon yoghurt som man inte ens kunde urskilja smak av melon av. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats