Min resa | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

Min resa

För cirka 3 år sen började jag dejta en kille som förändrade mitt liv ganska mycket. Då var jag en stockholmstjej. Ni vet en sån som var ute och flängde på krogen 3-4 dagar i veckan. Ibland mer. Jag åt onyttigt, ibland inte alls och ibland för mycket. När jag träffade Oscar började jag följa med till gymmet. Jag började springa några rundor då och då. Jag var absolut inte nöjd med hur jag såg ut och kunde stå i timmar för att välja vad jag skulle ha på mig. Inget satt bra. När vi träffades vägde jag ca 60kg till mina ynka 160cm. Efter ett tag började jag få intresse för träningen och det blev lättare och lättare att springa. Jag började gå till gymmet 5 dagar i veckan. I början var det mycket kondition då jag inte visste hur jag skulle göra riktigt med vikterna och de olika maskinerna. Men med lite hjälp från Oscar så hittade jag lite övningar och lärde mig hur jag skulle göra. Jag började se resultat ganska snabbt, kanske efter 2 månader. Jag kände mig piggare och orkade mer. Det första jag märkte var såklart viktnedgång. Muskler kan jag inte ens säga att jag hade då. 

Min kost då var i stort sätt GI. Jag åt fullkorn av allt och jag försökte minska ner på mitt godisätande. Då åt jag inga tillskott eller så. Normal kost fast med fullkornsvariant av pasta, ris, bröd med mera. Men för att vara ärlig så räckte inte det, inte för mig. Det är inte förens nu det senaste året som jag har börjat se riktigt stora resultat. Nu äter jag endast mat som jag vet vad det är i. Jag äter ingenting som är färdiglagat utan allt gör jag från grunden. Jag äter ris, couscous, bulgur och potatis. Men i väldigt små mängder. Ca 50-60 gram till varje måltid. Stor del av mitt matintag är protein och grönsaker. Som tillskott använder jag mig av Whey 80 proteinpulver från Star Nutrition som jag köper hos Gymgrossisten. Det funkar bra och är väldigt gott! Jag tror att man i stort sätt kan tänka efter sunt förnuft. Mer protein, mer grönsaker, mindre snabba kolhydrater och mer långsamma kolhydrater! 

Idag har jag gått ner ca 10kg. Det har tagit tid, och det är jäkligt svårt att själv se någon skillnad så jag rekomenderar verkligen att ni tar före och efter bilder. Första bilden nedanför är jag för ca 3 år sedan, den andra bilen är för någon dag sen. 

före efter

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats