Tips: vin! | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

Tips: vin!

Kommer med ett lite ovanligt tips för en träningsblogg kanske. Men det är så att jag dricker nästan aldrig alkohol då jag har missbruk av det i släkten och för att jag tränar och äter nyttigt. Då känns det onödigt att slänga i sig massa alkohol som förstör. Ska jag vara ärlig så tror jag att senast jag drack var på nyår. Men nu kommer sommartiden och min mamma firar 60år, Oscars syster tar studenten och det är många sociala tillfällen som jag faktiskt vill ta mig ett glas vin eller två. Då är den här perfekt då den bara innehåller 5.5% alkohol!  Har köpt hem en flaska som vi ska smutta på nästa helg när deffen är över! 

20140604-115923-43163300.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats