13km pw/löpning före frulle | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

13km pw/löpning före frulle

Innan frukosten var jag ute på en 13km lång pw/löprunda. Började med att gå ca 2.5km, sprang sen älvpromenaden på ca 8km och gick/sprang sista biten hem igen på 2.5km. I början så kände jag att jag saknade min “craze” period då man bara flög fram. Men sen efter en liten stund så gick det riktigt bra och jag var väldigt motiverad. Känns bra att deffen är avslutad. Landade på en vikt på 49kg. Nu ska jag försöka hålla mig där under sommaren och sen börja äta upp mig lite mot hösten inför nästa deff i vår. Känns iaf bra att kunna börja löpträna igen. Ska försöka hålla mig till åtminstone 3 gånger i veckan. 

Klockan två är det dags för jobb för min del. Slutar vid 21-tiden ikväll så idag får jag hoppa styrketräningen. Imorgon kör jag igång igen med sista passet för veckan som blir rygg för mig. Hoppas bara att jag inte har träningsvärk i benen så att jag orkar köra marklyft!! 🙂 Nu ska jag njuta en stund på balkongen. Känns lite som “lugnet före stormen”. Nu börjar 6 dagars jobb. Huuuuur ska det gå? Har ju inte jobbat på as länge!! 

 

20140614-113424-41664565.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats