GYMPASS: Axlar | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

GYMPASS: Axlar

Idag har jag gått, powerwalkat, vandrat, stress-sprungit. 25 000 steg är jag uppe i. Gick upp 04.20 och tog en timmes powerwalk innan jobbet. När det ändå var så fint väger så valde jag att gå 30 minuter till jobbet och sedan hem. Väl på jobbet var det en jäkla massa spring där med och sen tog jag en 30 minutare till gymmet sen och mötte Oscar för ett axel-pass. 

Idag är både min kropp och mitt huvud helt slut. Imorn kör jag ett dagpass för att sedan vara ledig en dag och sen gå på 4 dagar jobb igen. Det är verkligen skitroligt jobb jag har, man lär sig hur mycket som helst men huvudet blir rätt trött efter ett tag. Jag vänjer mig nog snart 🙂 

Övningar: 
Arnold press 6×4 
Shoulderpress bakom huvudet 6×3 
Dumbell front raise 6×3 
Standing lateral raise 6×3 
Upright row 6×4 

20140624-203642-74202450.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats