Morgonpowerwalk! | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

Morgonpowerwalk!

Godmorgon! Startade dagen med 1 timmes powerwalk. Slutade med att jag haltade till hemköp för att köpa ipren. Har fortfarande äckligt ont i höften och funderar på försöka kolla upp vad som händer? Någon som har en aning om varför jag får så jäkla ont i höften dagen efter jag sprungit? Springer bara på stigar och i skogen för att jag har blivit tillsagd att det kan vara för att jag sprungit på hårt underlag som asfalt förut. Men inget hjälper ju?? 

Nu slänger jag i mig havregrynsgröt med ett pinklady äpple på, lite mandelmjölk och alldeles för mycket kanel! Hur gott som helst enligt mig! 

20140627-104546-38746152.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats