Godmorgon eller.. | Lovisa Eriksson

Lovisa Eriksson

Annons

Godmorgon eller..

Goddag kanske jag ska säga! Idag bestämde jag mig för att rensa ur mina garderober, hade tänkt mig sortera bort flera kassar med kläder. Slutade med att jag stod det med två plagg som jag kände att jag kunde slänga. Resten vill jag ju behålla! Haha får ta mig i kragen och rensa ur mer nästa gång. Har nästan ingen plats kvar nu. 

Just nu sitter jag hemma och väntar på en leverans av DHL från sportsdirect. Vill så gärna att det ska hinna komma innan jag åker till jobbet. Annars måste vi boka in leveransen på måndag när jag är ledig istället. Går kväll idag 13.30 – 21.30 och imorn vänder jag om till dag 06.45-15.15. Idag kör jag vilodag och tänkte istället gå till jobbet imorn och köra armar eller bröst på vägen hem från jobbet. 

eeefef

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats